torsdag den 11. juli 2013

Mænd og frk. slut aka mig

Dette er et indlæg hvor jeg præsterer at udstille mig selv som slutty, men det er ganske enkelt fordi jeg var/er slutty lige for tiden. Jeg håber at det går over, da det egentlig ikke er sådan her jeg plejer at opføre mig. Jeg forsøger at retfærdiggøre det overfor mig selv, ved at se det som et udbrud efter mit to år lange og til tider meget frustrerende forhold til min ekskæreste..

Jeg har tænkt mig at introducere jer til nogle af de mænd, der i øjeblikket snuser rundt i mit liv. Lige pt har vi to stykker: Livredderen og L. 
Livredderen mødte jeg da jeg var på en lille familietur til Fyn for en måneds tid siden. For at gøre en kort historie endnu kortere så vi hinanden et par gange i løbet af denne ”ferie” og hede blikke blev udvekslet gang på gang. Vi snakkede også sammen, dog med familien på nakken hele tiden. Jeg fik hans nummer og da han skulle til København blot en uge efter aftalte vi at mødes. Siden da skrev vi hede beskeder til hinanden og jovist, jeg glædede mig til hans besøg. Dagen oprendt og eftersom at jeg havde en aftalte med en veninde senere på aftenen, var der tidsbegrænsing på vores lille ”date”. Aldrig i mit liv har jeg, næsten ædru, haft sex med en fyr på første date. Jeg ved ikke om det var hans brune øjne, pæne overkrop, søde ord eller det faktum at jeg ikke havde fået noget der lignede sex siden februar, der gjorde udslaget, men sex havde vi i hvert fald og det var næsten godt. Ud smed jeg ham bagefter så jeg kunne tage over til min veninde og sladre.
Allerede efter denne lille oplevelse (bogstaveligtalt, hvis I forstår hvad jeg mener..) syntes jeg egentlig selv, at jeg var liiiiiiiiiige slutty nok og opsat på at holde pause fra de der fyre i et par uger. Eller måske bare holde mig til Livredderen.
………………………………………..
Spol frem til kl. 5.30 på værtshus. På dette tidspunkt havde jeg glemt alt om Livredderen og i stedet fået øje på L, en fyr i den anden ende af baren. Han havde en pige på skødet og snakkede med sine venner. Jeg sendte søde smil, mens jeg sad der i en bar-tshirt som umuligt kan have været flatterende og bukser som stank af en blanding af tis og bræk. Jeg ved ikke hvordan, jeg ved sgu ikke hvad han så i mig. På den anden side var klokken næsten 6 og han er vel egentlig undskyldt. Pludselig befandt vi os grinende i en taxa med et meget tørt pølsebrød. Jeg troede egentlig at han ville give mig et lift til en stationen, men pludselig var vi foran hans opgang og jeg tænkte ”fint nok!”.
Jeg forsøgte at beholde den lille snært af værdighed som jeg havde tilbage og havde ikke sex med ham, gudsketak og lov for det.
Nu er det ikke hver dag at jeg vågner op i en fremmed fyrs seng, selvom dette indlæg måske antyder noget andet, men de få gange hvor det er sket, har det været akavet morgenen efter. Man har lyst til at flygte og måske når man det ligefrem før stodderen vågner.
Med L var det bare anderledes. Jeg var der til kl 19. Vi lavede ikke andet end at snakke og sove. Det er en af de bedste tømmermændsmorgener jeg nogensinde har haft, hvis ikke den bedste.
L fik mit nummer, men jeg hørte ikke fra ham. I min kedsomhed begyndte jeg igen at skrive med Livredderen. Fredag oprendt og som den nyslåede single jeg er, skulle jeg selvfølgelig i byen igen, denne gang med min studiegruppe. Fredag eftermiddag modtager jeg dog sms fra L, som jeg på daværende tidspunkt egentlig havde afskrevet med stor ærgrelse. Jeg svarer ham først et par timer efter og leger kostbar og alt det som spillet siger at man skal, men tilsidst mødes vi kort før 5 og vi tager hjem til ham igen. Denne gang siger jeg pis med min værdighed og giver mig hen til ham. Vi har sex. God sex. Langt, langt bedre sex end den jeg havde med Livredderen. Vi gør det igen da vi vågner og det er stadig godt. Han er også stadig sød og selvom jeg ”kun” bliver der til kl 15-16 stykker, er det sørme hyggeligt og vi snakker en masse.
Dagen efter tog L på 14-dages sommerferie og har efterladt mig i frustration over at jeg gerne vil se mere til ham, men også over at jeg ikke har lyst til at synes så godt om ham. Problemet med L er, at han er 8-9 år ældre end mig og at han derudover ikke har styr på sit liv, overhovedet. Problemet med mig er, at jeg slet ikke har lyst til at forelske mig i nogen som helst på nuværende tidspunkt og jeg kunne sagtens se mig selv falde for L.

Status er nu at jeg tænker alt for meget på L og at jeg er nødt til at se ham igen. Om ikke andet for at få mere god sex.
Livredderen har det muligvis på samme måde med mig, som jeg har det med L. Han skriver engang imellem og fortalte da også gladeligt at han kommer til København i løbet af de næste to uger. Han er god at have i baghånden, hvis nu det går helt skævt med L, men på den anden side har jeg ikke lyst til at være sammen med Livredderen lige i øjeblikket. Hvordan forklarer man sig lige ud af den?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar