Birollerne

I det følgende vil der være en beskrivelse af de omtalte personer for dem, som ikke har fulgt med siden begyndelsen. Jeg har ikke ændret i deres alder som årene er gået.

Skægget
Alder: 29
Historie: Skægget og jeg mødtes til en fest hos en fælles bekendt. Vi var kærester et års tid.
Hvor: i kronologiske rækkefølge: første date med Skæggetanden (og tredje?), da han kom med hjem første gang, da jeg blev frustreret over manglende drama, da vi havde sex første gangda han var fuld og kom hjem til mig i sin brandert og da jeg ikke helt var tilfreds med det der sex. Sidenhen maaaaange flere indlæg, og til sidst indlægget, hvor jeg fortalte om vores brud.
Status nu: Skægget og jeg snakker ikke sammen, fordi han slettede mig på alle sociale medier med ordene om, at han ikke kunne holde ud at blive mindet om mig.

15-år-ældre-mand
Alder: .. den holder vi lige hemmelig, når nu min alder ikke er offentliggjort, men af navnet på herren, kan man jo regne ud at han er 
Historie: 15-år-ældre-mand og jeg mødtes i byen og endte hjemme hos ham til en omgang hed sex. Efterfølgende mødtes vi igen og igen for sexens skyld - lige indtil Skægget kom ind i billedet, that is.
Hvoranden gang 15-år-ældre-mand og jeg mødtes, da vi besluttede at kalde os "bollevenner", den aften hvor jeg ikke helt havde fået nok efter at 15-år-ældre-mand var smuttet.
Status nu: 15-år-ældre-mand og jeg har skrevet sammen en enkelt gang efter, at jeg er begyndt at se Skægget. Faktisk er det med sex gledet lidt ud i sandet helt af sig selv, for jeg har egentlig ikke desideret fortalt om Skægget - jeg har bare ikke skrevet til 15-år-ældre-mand.

Ekskæresten
Alder: 24
Historie: Ekskæresten og jeg var kærester i 2 år. Det var et meget turbulent forhold og selvom jeg var meget forelsket, havde jeg det bestemt ikke godt størstedelen af tiden. Jeg endte med at gå fra ham kort tid inden jeg startede på studie, og det er fortsat en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget.
Hvor: Jeg gav hele historien om Ekskæresten i dette laaaaang indlæg, men har derudover nævnt ham i indlægget om sex-tal.
Status nu: Samme dag som Ekskæresten fik en ny kæreste, slettede han mig fra facebook, hvor vi ellers havde haft en venskablig tone, og vi har dermed ingen kontakt mere.

Virkelig-god-ven
Alder: 25
Historie: Virkelig-god-ven og jeg mødtes da vi startede på studie, men begyndte først at snakke sammen efter et halvt år. Der har aldrig været nogen kemi eller noget seksuelt mellem os, selvom alle vores studiekammerater var overbeviste om det modsatte i begyndelsen af vores venskab.
Hvor: Virkelig-god-ven forargede jer alle sammen (og mig) i dette indlæg.
Status nu: Vi bliver bedre og bedre venner for hver dag, og Virkelig-god-ven var fx den første jeg fortalte om depressionen.

Mr. Good Guy
Alder da jeg kendte ham: 32
Historie: Jeg kender Mr. Good Guy gennem mit studie og havde faktisk kendt til ham et helt år, før vi tog på en date. Derfra gik det hurtigt og første måned tilbragte vi nærmest kun I hinandens selskab. Han har fået navnet Mr. Good Guy fordi han er dén type fyr (eller mand, burde jeg jo egentlig sige..), som altid behandler en pige ordentligt. Jeg er så sikker, som man kan være på, at han aldrig ville lave samme stunt som Musikeren. Mr. Good Guy og jeg endte med helt officielt at kalde os for kærester, men mindre end blot to måneder efter, var jeg begyndt at kede mig godt og grundigt og det der med sex, fungerede heller ikke. Så jeg gik fra ham og efterlod ham grædende.
Hvor: Man kan læse de første indlæg om Mr. Good Guy her og her. Sidenhen om at jeg var itvivl og at jeg tog skridtet og gik fra ham. Og så selvfølgelig lidt om at han ikke ville indse det - x2.
Status nu: Efter at Mr. Good Guy gav mig et par underbukser "tilbage", som bestemt ikke var mine, har vi ikke rigtigt snakket sammen. Han opsøger mig dog, når han er fuld og spørger om jeg skal hjem med vores fælles ven, med dørmanden eller hvem jeg nu lige står ved siden af.

Musikeren
Alder da jeg kendte ham: 25
Historie: Musikeren har jeg mødt til hans koncert. Vi snakkede sammen hele aftenen og for søren, hvor er han sød. Siden da har vi set hinanden flere gange og der er bestemt potentiale i denne fyr.
Hvor: læs om mit møde med Musikerenhvordan Musikeren påvirkede mit humør og ikke mindst om hvordan Musikeren tog røven på mig her og her.
Status nu: Musikeren og jeg ses ikke længere. Han droppede mig sgu med en begrundelse om at han ikke var "interesseret NOK" og at han "ikke ville byde mig at han var sammen med andre - hvilket han jo så havde været". Det gjorde rigtig ondt og en gang imellem gør det stadig ondt.

N
Alder da jeg kendte ham: 22
Historie: Jeg mødte N i byen i en periode der var meget forvirrende, og som indeholdt flere forskellige fyre.
Hvor: Man kan læse lidt om mit møde med N her. Og om hvordan jeg droppede ham her og her.
Status nu: vi har ikke nogen kontakt, udover at vi indimellem møder hinanden i byen.

L
Alder da jeg kendte ham: 29
Historie: L og jeg knaldede lidt engang imellem. Det startede i sommerferien og jeg troede egentlig, at der skulle være mere mellem os, det ønsker jeg dog ikke længere.
Hvor: der kan læses mere om L i dette indlæg, som desuden også handler om Livredderen.
Status nu: L og jeg skiftede til at skrive bootycalls til hinanden, når vi var fulde, men det stoppede efter jeg flygtede uden at hilse på ham til Distortion (blame the alcohol).

Livredderen
Alder da jeg kendte ham: glemte at spørge.. skyder på 24
Historie: Livredderen og jeg mødtes på en familieferie på Fyn, hvor han bor. Efterfølgende mødtes vi hjemme hos mig til middelmådig sex med meget lille diller. Siden da er det blevet til lidt beskeder frem og tilbage, men jeg endte med at droppe ham med en løgn om at jeg så en anden..
Hvor: der kan læses mere om Livredderen i dette indlæg.
Status nu: ingen kontakt overhovedet.

1 kommentar: