Tinder-kartotek

Her er et lille kartotek om mine Tinder-dates, så alle, inklusive mig selv, kan holde styr på dem.

Tinder-fyr 6
Point: 7
Det skete: Det var så svært at give point for den her date! Den var rigtig god, han diskede op med mad og han var sød, sjov og pæn. Hele pakken. Med undtagelse af at han sidst på aftenen, gjorde mig det klart, at han altså ikke kunne forestille sig at blive kærester med nogen på min alder - på trods af at jeg ikke opførte mig aldersvarende. Han afsluttede den sætning med at kysse mig og jeg kyssede tilbage. Da jeg var ved at gå, endte vi i et meget lidenskabeligt kys, som medførte at mit overtøj røg af igen og jeg blev løftet op og ind i seng (man træner vel ikke for sjov skyld), hvor vi kyssede noget mere og dryhumpede i noget, der både mindede om flere timer og få minutter. Jeg smuttede inden alt vores tøj røg af og overholdt dermed aftalen til mig selv om ikke at knalde ham.
Hvor: Jeg skrev et skuffet indlæg lige efter datens ende.
Nu: Tinder-fyr 6 og jeg skriver stadig humorfyldte sms'er til hinanden og han spørger lidt til at mødes igen.

Tinder-fyr 5
Point: 2
Det skete: Tinder-fyr 5 er helt nede og ligge på en 2'er, fordi han plagede om en filmaften, hvor man har meget lidt mulighed for at lære hinanden at kende. Og så fordi han efter filmen fortalte om sin utro ekskæreste, som smed ham ud af deres fælles lejlighed samt hans mors uhelbredlige kræft. Han havde meget mere brug for en psykolog end en date.
Hvor: jeg skrev dette indlæg et kort øjeblik efter, at Tinder-fyr 5 var smuttet ud af min dør.
Nu: Tinder-fyr 5 skrev allerede på vej til sin bus, at han hellere ville ligge og putte med mig. Jeg forventer, at jeg må sætte en stopper for de tanker inden længe..

Tinder-fyr 4
Point: 7
Det skete: Tinder-fyr 4 har scoret et stort 7-tal - det skal lige pointeres. Vi så film hjemme hos ham og endte med at putte og kysse lidt. Pludselig var klokken midt om natten og så endte jeg fandme med at sove hos ham. Og knalde ham (hvilket jeg fuldstændig glemte at fortælle jer om!). Og det var godt. Og selvom vores personligheder ikke var et super match, så gik jeg derfra og håbede at se ham igen.
Hvor: her er et virkelig kort uddrag af daten, hvor jeg var helt i panik over, om jeg ville høre fra ham igen.
Nu: Tinder-fyr 4 skrev mig en meget lang, og egentlig næsten sød, uopfordret besked om, at han var ked af det, men han havde mest lyst til sex, og ikke til at starte noget med følelser op. Jeg skrev, at det passede mig fint, men det er ikke blevet til et bootycall endnu.

Tinder-fyr 3
Point: 8
Det skete: Tinder-fyr 3 havde jeg, ulig de andre, skrevet en del med inden første møde. Det skyldtes afstanden mellem Århus og København, men selvfølgelig skulle vi mødes, da han så endelig var herovre. Det viste sig at blive en virkelig dejlig date med masser at snakke om og god kemi, og derfor har Tinder-fyr 3 scoret et 8-tal.
Hvor: der kan læses om århusianeren her - og om den længeventede 2. date her.
Nu: Tinder-fyr 3 var fortsat meget interesseret efter anden date, hvilket jeg ikke helt delte. Da Skægget kom ind i billedet stoppede jeg alle Tinder-fyr 3s forsøg på at date videre.

Tinder-fyr 2
Point: 5
Det skete: Tinder-fyr 2 scorer kun 5 for sine helt igennem dejlige kys. Han havde en fin personlighed og vi var da tiltrukket af hinanden, men fra min side kun fysisk. Han ville mere, det stod helt klart efter første date, og derfor stoppede jeg det, før det rigtigt var startet.
Hvor: her er noget om kyssene.
Nu: ingen kontakt fordi jeg droppede ham og derefter slettede ham fra Tinder, som var det eneste sted, vi var i kontakt.

Tinder-fyr 1
Point: 4
Det skete: Tinder-fyr 1 var jo egentlig meget sød, omend han skuffede fælt på udseendet. Der var ikke rigtigt kemi, men jeg var sikker på, at han kunne blive en fin ven. Indtil han slettede mig fra Tinder, hvilket var vores eneste kontaktflade, sekundet efter daten var afsluttet.
Hvor: læs om min allerførste date her.
Nu: ingen kontakt, som sagt ikke engang på Tinder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar