onsdag den 24. december 2014

Fra alle mig til alle mig

Jeg har købt mig selv en julegave. Til svimlende 579 kr. (inkl. moms). Fra sinful.dk, høhø. Og hvorfor så det, kan man fristes til at spørge.. Svaret på det er, at jeg savner orgasmer, som dem de kære mænd kan give mig, når jeg er alene. Rimelig omvendt problematik. Men altså, ligeså snart jeg nærmer mig orgasme ved hjælp af fingrene, kan jeg ligesom ikke koncentrere mig om at blive ved med at bevæge dem. Så orgasmerne bliver altid nogle halvflade nogen - ulig når det er en fyr, der har gang i fingrene. Så jeg besluttede mig for, at jeg da havde massere af penge og smed altså nogen efter en vibrator. En ordentlig, anmelderrost, testvindende én. Mød We Vibe Touch:


Beklager kvaliteten på billederne, det fås desværre ikke bedre med min telefon..
Første indtryk af We Vice Touch'en var, at den var mega mega lækker. Selv indpakningen var fin og stilet. Selve produktet ligeså. Jeg har ikke gidet at slå op, hvad den er lavet af, men det er lækkert og blødt og meget bedre end alt det plastisk, som man ellers bruger. Eftersom jeg fik den ind ad døren igår, kom den med det samme med i bad (waterproof, yay). Jeg har på fornemmelsen, at den kan gøre det samme som mændene, men det lykkedes altså ikke under bruseren - nok mest fordi det var besværligt og fordi jeg var en lillesmule i tidsnød i forhold til at nå lillejuleaften hos min mormor og morfar. Men den kommer med i seng en af dagene, og så satser vi på, at den er ligeså god som en koncentreret mand. 

Hvis I har prøvet We Vibe Touch, så vil jeg kun høre om det, hvis oplevelsen var god.. Kan trods alt ikke rigtigt returnere den nu...

2 kommentarer:

 1. Hvordan var denne vibratoren?
  Jeg har samme problem som deg når jeg onanerer, jeg klarer ikke å nå klimax, før jeg føler jeg må stoppe. Så funket denne for deg? Vurderer å gå til innkjøp av en vibrator selv.

  Ha en fin dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var ok! Lykkedes at nå klimaks med den et par gange, men man skal lige vende sig til den. Det bliver dog bedre og bedre. Og syntes, at den var dyr i forhold til hvad den kan - tror en billigere "ladyfinger" eller lignende kan gøre det samme :)

   Slet