søndag den 7. december 2014

Meh

Skægget besøgte mig i fredags, men der er ikke det store at berette om det. Vi så film og vi puttede, ligesom de sidste par gange. Han tog mig op ad køkkenbordet, og det klager jeg egentlig slet ikke over, men der blev lidt lagt op til, at vi ville tage den videre i sengen senere på aftenen eller morgenen efter. Det blev der ikke noget af, fordi han stoppede mig, hver gang jeg gjorde et forsøg. Jeg kan ikke helt greje, hvad der er med ham på det punkt.. Men derudover skete der altså ikke det store. Da han var gået, kort tid efter vi var vågnet i går, var jeg efterladt småskuffet, for jeg havde egentlig håbet, at han blev lidt. Jeg havde også håbet på mere sex, og på at den fine åbenhed som vi havde sidst, kunne graves frem igen. Så, meh.
Der er heller ikke det store at berette om på nogen som helst andre fronter. Rimelig kedeligt ser det ud. Studie, studie og mere studie. Og en mor der stadig ikke har taget sig sammen til at gøre noget som helst. Så endnu mere meh.6 kommentarer:

 1. Hvad er det der er med din mor? Kan ikke rigtig finde ud af det, men synes at du nævner hende i mange blogindlæg?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan læse om det her http://indsaetselvfancynavn.blogspot.dk/2014/07/forhelvede.html

   Slet
 2. Det er ikke nemt at være Skægget. Han kører for hårdt på, du beder ham om at trække sig lidt. Det gør han, og så er det også forkert. Mænd KAN ikke læse tanker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER røv at være Skægget, jeg er fuldstændig enig og også lidt træt af mig selv på det her punkt ;) Jeg bad ham dog aldrig trække sig på sex-fronten, tværtimod, så det må man vel godt være lidt skuffet over..

   Slet
  2. Haha, det er da godt du selv ved det. Men hey, hvis han er den rette, så skal det nok flaske sig. Men husk nu for pokker, at han ikke kan gennemskue hvad du tænker. Hvordan skulle han vide, at det ikke gjaldt sex, men kun følelser? Mænd skelner ikke mellem de to ting på samme måde som kvinder gør, er min erfaring. Pøj pøj med ham! Han lyder lidt som en keeper.

   Slet
  3. Haha, du har så ret. Og tak! Han er i hvert fald sød

   Slet