lørdag den 14. november 2015

Stormen raser

I dag forestiller jeg mig, at de fleste bloggere dedikerer et indlæg til Paris og alt det frygtelige, som er sket dernede. Det vil jeg ikke gøre. Jeg kan ikke sætte nye og bedre ord på det end alle andre, så derfor lader jeg være. Jeg synes, at det er forfærdeligt og jeg er ligeså rystet og føler mig ligeså magtesløs, som jeg forestiller mig, at andre gør. Men det er ikke det, som det her indlæg skal handle om. I lyset af Paris ser min storm uendelig lille ud, men i mit hoved fylder den meget. Jeg er i et forhold, som jeg normalt er rigtig glad for at være i. Der har ikke været nogen store skænderier eller dramaer på noget tidspunkt og jeg har meget ofte følt mig helt igennem lykkelig og meget forelsket, for ikke at nævne tryg og lyttet til. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at det sidste år har været et af de bedste siden jeg var barn. I ethvert forhold går det op og ned og det her forhold har egentlig føltes som en stor optur det meste af tiden. Lige nu befinder jeg mig imidlertid i en kæmpe nedtur, hvad det angår, og det er dybt frustrerende og forvirrende. Jeg ved i øjeblikket ikke, om jeg kan se mig selv flytte sammen med ham og på sigt stifte familie. En kvinde fortalte mig engang, at hendes store kærlighed blev reduceret til "mit barns far" ligeså snart babyen var ude af kroppen. Dermed ikke sagt, at hun ikke elskede ham mere, men lige pludselig var der noget, der var vigtigere og hendes forhold til ham gik fra romantisk til praktisk. De af hans kvaliteter der nu var vigtigst for hende byggede på praktiske og venskablige egenskaber - gnisten, kærligheden og det fysiske og seksuelle samvær trådte i baggrunden. Omend jeg synes, at denne kvinde satte familie- og ægteskabslivet lige vel meget på spidsen, synes jeg også, at hun havde en god pointe. Nemlig at nogle af de vigtigste kvaliteter i et forhold er venskab og samarbejde. Jeg er sikker på, at Skægget og jeg styrer på samarbejdsfronten, men selvom han engang ytrede, at han godt kunne være venner med mig, er jeg ikke så sikker på, at det også gælder den anden vej rundt.

Jeg håber virkelig, at ovenstående er et resultat af en mindre nedtur i parforholdet og at jeg (og dermed vi) snart er på vej opad igen. Jeg vil det så gerne.


4 kommentarer:

 1. Håber virkelig, du kan finde din lyserøde sky igen <3
  Jeg fandt desværre aldrig min igen, da min eks og jeg var sammen, og det var blandt andet også en af grundene til, at vi gik fra hinanden. Så vidt håber jeg ikke det kommer til at gå for jer. Sikke en god opmuntrings-kommentar, hva... ;)
  Men nu er du jo i hvert fald blevet opmærksom på din manglende sky tidligt i forløbet og kan arbejde med det :) Du skriver, du normalt er glad i dit forhold, ja, lykkelig. Du føler dig tryg, lyttet til, og det sidste år har været det bedste. Når man er meget, meget forelsket, forestiller jeg mig, at nedturen bliver ekstra grå, når forelskelsen lige så stille damper af. Sådan var det for mig. Det bliver hverdag og madpakker igen, og det skal man finde sig selv og sin elskede i.
  Ham Skægget lyder til at være god for dig, siden han kan kalde så fine følelser frem i dig. Husk på det :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey tak for din kommentar, selvom den ikke startede opmuntrende ud, så synes jeg faktisk, at den endte med at blive det - haha. Jeg tror, også at det er forelskelsen, der damper af og at det lige pludselig er en omvæltning ikke, at skulle savne ham hele tiden, som jeg jo har gjort i 2-3 måneder, mens han var ude og rejse. Jeg er igang med nogle dage uden aftaler med ham, og så er noget af stormen forhåbentlig aftaget næste gang jeg ser ham. Og ellers er jeg nået frem til noget om, at det er okay, at jeg ikke er smaskforelsket hele tiden - så længe at stormen forsvinder og jeg stopper med at finde ham irriterende, så skal det nok gå. Og selv hvis det så ikke går, så er det ikke en katastrofe.
   Tak - jeg husker alt, hvad jeg kan ;)

   Slet
 2. Heeey ISFN, du er savnet! Er inde og tjekke om der er kommet nyt indlæg hver dag, hehe...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej tak, hvor er du sød. Det er helt vildt dejligt at høre! Jeg pønser lidt på et nyt indlæg, så stay tuned

   Slet