søndag den 28. september 2014

Mere, mere!

Kan I huske 15-år-ældre-mand?
Vi har skrevet lidt sammen de sidste 14 dage, eller sådan noget. I fredags gjorde vi noget ved det, og mødtes efter en bytur. Vi brugte den halve nat på at knalde (hvordan kan nogen holde så lange tid!?) og den anden halvdel på at snakke. Efter næsten ingen søvn, men med masser af godt humør, kørte han mig hjem lørdag formiddag, så jeg slap for walk-of -shame. Selvom jeg overhovedet ikke følte mig skamfuld. Og heller ikke ulækker. Bare glad og tilfreds. Det var nice. Han skrev allerede igen i går aftes. Det fungerer så sindsygt godt for mig, at han er så meget ældre. Det er ligesom en kæmpe hæmsko for mine følelser, at han er langt oppe i trediverne, men stadig går klædt, som var han 24. Jeg kan overhovedet ikke se os sammen følelsesmæssigt, men mere sex - ja tak.

Jeg begynder lidt at tro på det med, at kunne knalde sig ud af en depression. Det virkede i hvert fald i går, hvor jeg var høj på endorfiner. I dag er jeg tilbage til nul overskud og tristhed. Godt, at 15-år-ældre-mand har sagt, at jeg kan skrive når som helst og ikke kun i weekenden.6 kommentarer:

 1. Man kan faktisk knalde sig igennem sådan noget.. Min psykiater sagde altid at sex, motion og søvn var den bedste medicin.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, fedt! Jeg håber, at det også gælder selvom det kun er sex, og forelskelse mm. ikke er aktuelt :D

   Slet
 2. Hallå sguda. Fantastisk! Fuck away! :D

  SvarSlet
 3. Er så glad for at jeg ikke er den eneste der ser/har sex med en 15, måske 20 år ældre mand end mig selv. De kan bare et eller andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. High five! De kan helt sikkert et eller andet. Eller ham her kan i hvert fald. Men han ligner og opfører sig stadig som en på 27, så faktisk lægger jeg ikke mærke til det.

   Slet