onsdag den 10. september 2014

Tinder-date 4

Har pt. lige lidt svært ved at følge med. Var på fjerde tinder-date i går. Hjemme hos ham. Hvilket man ikke må! Tænk, hvis han havde været øksemorder. Det var han heldigvis ikke. Bedste tinder-date hidtil. Ved ikke, hvad jeg mere skal sige. Jeg har sjældent håbet så meget på at høre fra en fyr igen. Og samtidig været så usikker på om han skriver igen. Han har for faen først lige oprettet sig på tinder. Han har masser af damer, som han lige skal se an først. Lort. Gider ikke en gang i detaljer fortælle jer hvordan daten forløb. Den var god, okay. Please, skriv Tinder-fyr 4.


9 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skriver han. :) OG ellers skriver du bare til ham! Kvinder kan altid få pik - mænd kan ikke altid få fisse (og det er fakta!).

  SvarSlet
  Svar
  1. Amen to that! :)
   Men stadig, der er vel en eller anden usagt regel for, hvornår jeg må skrive til ham og undgå at han opdager, at jeg er hende den desperate

   Slet
  2. Hvis han ikke har skrevet imorgen, så skriver du da bare til ham! ;) Det er ikke desperat - han ved jo ikke hvad dine intentioner er. :D

   Slet
  3. Bukker, nejer og takker for svar! Du har jo ret, jeg er bare lidt for forblændet og 14 år i hovedet til at tænke klart :D

   Slet
 2. Lækkert at det var en god date. Spændende om han skriver til dig.. Der burde altså være nogle helt klare regler for hvem der skriver tilbage og hvornår.. Hvad nu hvis han sidder med samme tanker..

  SvarSlet
 3. Hvad tænker du egentligt om at blive kærester med en fra tinder, hvis det nu skulle vise sig, at han bare var sagen? (ham her eller en anden dude) Er det mega kikset eller cool nok? Jeg har selv været den _vildeste_ tinder bruger (det er næsten pinligt), men mest bare for sjov og lidt for meget sex - lige indtil.... jeg så mødte ham den helt ufatteligt søde mand (som er alt for lav, hvad er der med lave mænd?), som jeg nu har datet i 5-6 måneder, og vi er sgu blevet uofficielle kærester (min første - nogensinde - er lidt stolt) men hvor kikset er det ikke lige, når folk spørger "hvor mødte I hinanden" "jo, nu skal du høre. The biggest love story: tinder". For fanden. Overvejer at lyve, men alle (mine veninder) ved det jo allerede, so what's the point.
  Tak for en ufattelig sjov blog! Mange hilsner fra Clara

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis i er glade for hinanden og alt er godt, så er det vel ligemeget hvordan i mødte hinanden. Det vigtigste er vel at i fandt hinanden.

   Ps. Jeg undskylder den meget cheasy kommentar, men en gang imellem er cheasy det eneste der virker :)

   Slet
  2. Jeg tænker faktisk, lidt i tråd med Heidi, at det er fuldstændig ligegyldigt, at I mødte hinanden på Tinder. Grin lidt af det - det er da skide skægt og helt vildt dejligt, at I fandt en kæreste på en app, der ellers går under navnet knalde-appen :)

   Slet
 4. Hej der, her er en person, jeg ved, at du rent faktisk kan have en privat session og få din civilstand løst inden for et glimt af et øje, den person er den altid medfølende læge Egwali, en stavekontrol, der har brugt magisk magi til at hjælpe med at ændre liv af så mange, jeg kender i dag. Du hedder det bare, er det en kærlighedsformulering, jobkarriereforfølgelse, lidelser af forskellig art, uanset hvad der er tilfældet, har han ret til tiden til at tage sig af dig og bringe ro i dit hjem, ligesom han gjorde for mit. Du kan kontakte ham via WhatsApp / Viber + 2348122948392 /
  Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Tag en privat session med ham og vær glad. Held og lykke!!

  SvarSlet