mandag den 28. december 2015

Udlandseventyr

Jeg er rendt ind i noget blog-blokade. Har slet ikke haft lyst til at blogge, og den bedste kur mod det, er jo sådan set bare at lade være. Jeg tror, at det kommer sig af, at jeg har lidt travlt. Oveni den obligatoriske julestress er december for mange, inklusive mig, tid for eksamen. Dette var den sidste inden den store, hvor jeg skal bevise, at det er forsvarligt at kalde mig færdiguddannet. Til sommer. Men inden det ræs for alvor starter, skal jeg da lige ud og rejse. En 2 måneders tid. Jojo. Man kan godt diskutere, om det er det allerklogeste valg, jeg har truffet, men det er nu engang truffet og om under en måned er jeg på vej til noget, som folk omtaler, som mit "livs eventyr". Jeg skal altså ikke på safari, bestige et bjerg eller kaste mig ud fra et højt sted. Det er et helt almindeligt og enormt studierelevant ophold. Så på den måde kan man faktisk godt argumentere for fornuften i det. Hvorom alting er, så tror jeg faktisk, at det bliver mit livs eventyr. Eller i hvert fald det første. Første gang jeg nogensinde tog et fly alene, var i efteråret, hvor jeg rejste over og besøgte Skægget på hans udlandseventyr og det længste jeg nogensinde har været væk fra mit hjem er 17 dage på en tur til USA med min familie. Taget det i betragtning er 2 måneder alene i et nyt land faktisk ret vildt. I øjeblikket skifter jeg mellem at glæde mig og at have lyst til at blive hjemme. Det er lidt skræmmende. Jeg er typen, der godt kan lide at have styr på det hele, og hvis jeg ikke har det, får jeg lynhurtigt lyst til at bakke ud. Dette land, som jeg for min egen anonymitets skyld ikke kan opgive navnet på, taler et sprog, som jeg faktisk godt kan lidt af. Jeg kan formegentlig gøre mig forståelig, hvilket for mange ville være nok, men for mig er det bare ikke godt nok. Jeg ville ønske, at jeg kunne gebærde mig flydende på deres sprog og dermed blende ind og slippe for at måtte opgive samtaler, fordi jeg ikke kan få budskabet i dem frem. "Det skal nok gå" siger alle omkring mig, og de har muligvis ret, jeg kan nok bare ikke se det, før jeg står i det.

1 kommentar:

 1. Hej Alle, jeg hedder Safa El Sadat, jeg er gift i 20 år med min mand, og vi har to søn, ældre en 16 og yngre er 11 år. Min mand elskede mig meget, men det kom til et tidspunkt, da han var involveret i affære med en kvinde, som er hendes kollega. Jeg har aldrig forestillet mig det, men på en eller anden måde ændrede hans holdning til mig og børn, hans sene kommer fra arbejde fik mig til at tænke over sagen. Selv på mit 20 års bryllupsdag i marts holder jeg mig væk fra sex som vi lover at gøre det på brylluppet årsdagen, 15 dage før bryllupsdagen meddelte han ja, at han havde sex med sin kollega. Han bragte hende i min seng, da jeg var ude for arbejde, det betyder, at mine følelser var fuldstændig værdiløse for ham. Min mentale tilstand er fuld af smerte, jeg tror jeg ikke kan glemme og genvinde smerten. Denne kvinde var i fuld kontrol med hende og jeg ville aldrig gøre det med vold, hun vil vinde over mig, da hun er skilt, hun sagde, hun var jaloux over vores forhold, og hun vil ødelægge mig ved at tage min mand. Jeg var nødt til at diskutere det med en ven, der bad mig om at finde en god stavekaster, først og fremmest troede jeg aldrig på denne Cast stavemåde, men jeg må prøve det, indtil jeg kom på tværs af PROPHET NOSA UGO email på internettet om hvordan han har hjulpet så mange mennesker til at få deres ex-tilbage og hjælpe med at rette forholdet og gøre folk lykkelige i deres forhold og nogle andre historier om åndelig sygdom og mere, jeg forklarede min situation for ham, og han hjalp mig med at udføre nogle bønner, nogle urter og rødder og et lille offer, som jeg gjorde, og inden for 7 dage kom han tilbage for at undskylde, og det var bare et mirakel for mig. Er glad i dag, at han hjalp mig, og jeg kan stolt sige, at min mand er nu hos mig igen og han er nu forelsket i mig som aldrig før.
  Har du brug for hjælp i dit forhold som at komme tilbage til din mand, kone, kæreste, kæreste, vindende lotterier, urtemedicin for sygdom, HIV, STD'er, Astma, Arthritis, Fybroid, Stroke eller enhver form for sygdom, åndeligt problem , Jobpromotion, seere, der læser mit indlæg, der har brug for hjælp til eventuelle livsudfordringer, skal kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for, at du gjorde det.

  Email: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040
                          +17207992813

  SvarSlet