torsdag den 10. december 2015

En historie om at sige "jeg elsker dig"

Jeg lå der i sengen ved siden af ham og lyttede til en lang forklaring på noget, som han syntes var spændende. Jeg hørte ikke rigtigt efter - lå bare og pillede ved de mørke hår på hans brystkasse, og var alt for bevidst om tre små ord, som havde taget plads på min tunge. Jeg forsøgte mig med at kaste dem fra tungen og ud i verdenen, ud til der hvor han ville kunne høre dem, men forgæves. Ikke engang det første ord lykkedes det mig at få presset afsted. Imellemtiden var han blevet færdig med sin forklaring og entusiasmen i øjnene var skiftet ud med begær. Jeg prøvede at slippe udenom. Det var første gang, at ordene havde ligget på den alleryderste tip af min tunge og jeg ville så gerne have, at han skulle høre dem. Men han gav ikke op så let; han kyssede, nappede, slikkede, rørte og pressede sig mod mig - og så forsvandt ordene fra min tunge.
Da vi svedige rullede fra hinanden en stund efter, mærkede jeg ordene brænde på min tunge igen.
"Nu siger jeg lige noget, og det er altså ikke fordi, vi lige har haft god sex.." startede jeg og indså i samme øjeblik, at nu var der ikke nogen vej tilbage. Hans blik opfordrede mig til at gå videre.
"Jeg elsker dig". Min stemme var fast og tydelig, og idet samme ordene var ude mærkede jeg lettelsen skylle ind over mig.
En skygge af overraskelse gled over hans ansigt, så smilede han og trykkede sine læber ind mod mine i et enkelt langt kys.
"Jeg elsker også dig".

3 kommentarer:

 1. Årh hvor hyggeligt <3 Og tænker vi alle sammen godt kender præcis den situation du beskriver ;)

  SvarSlet
 2. Åh. Nu tuder jeg.
  Jeg var igennem samme tur for nylig. Men blev overhalet inden om. Vi stod der midt i køkkenet og han havde to dage inden sagt, at vi snart skulle ses, for der var noget vi skulle snakke om. Jeg spurgte hvad vi skulle snakke om, da vi stod der i køkkenet. Han snakkede lidt uden om, men til sidst krammede han mig og sagde "jeg elsker dig". Jeg var ved at tude af lykke, kyssede ham og sagde at jeg også elskede ham. Og så grinede vi lidt af at vi begge havde gået og tænkt på at sige det i noget tid, men ikke havde turdet <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er en sød historie.
   Vi grinede også af det bagefter, fordi vi begge to havde gået rundt om den varme grød i et stykke tid :)

   Slet