fredag den 10. juni 2016

Et nyt forsøg på at hive sig selv ned fra skyerne

Det går helt ad helvedes til med at styre det voksende crush på Skyen, så da jeg tog i byen, var det med store planer om ikke at skrive til ham. Vi havde grillet inden og med masser af vin, øl, shots and what not i kroppen begav vi os ud i nattelivet. På den første bar spillede vi højlydt beerpong. I hjørnet sad fire fyre og så på os. Jeg var meget bevidst om min lette sommerkjole og hvordan den smøg sig om min bagdel. Sendte mere end en gang blikke i retning af hjørnet. Da vi havde spillet beerpong, gik vi til angreb på diverse drukspil. Fyrene i hjørnet blev til to og de rykkede tættere på os. På et tidspunkt var den ene alene.
"Gå hen og snak med ham, [indsæt selv fancy navn]!", sagde min veninde. "Du har gloet på ham hele aftenen".
Det kunne jeg ikke modsige, så jeg vendte bunden af min øl i vejret og rejste mig.

Han var sød. Pæn. I skjorte. Havde lige været ude og rejse i et halvt år og ville rigtig gerne fortælle om det. Pressede sit lår mod mit under bordet.
Pludselig kom hans ven tilbage og i næste øjeblik skulle de gå. Jeg forduftede og trak mig hen til mine egne venner igen. I samme nu havde jeg en hånd på armen.
"Vi går hen på en anden bar og ser om der er mere gang i den der. Vil du med?"
Det ville jeg ikke, sagde at vi ville komme senere.
"Okay, hvis I ikke gør det, så kommer jeg her tilbage efter dig".
Så var han væk. I næste nu begyndte min vennegruppe at bryde op. Undskyldninger som arbejde næste morgen blev snøvlende slynget ud. Blanke øjne alle vegne. Der var kun én veninde, som ville med videre. Men en er mere end nok og snart var vi på vej til samme bar, som fyrene var taget hen på.

Jeg så ham næsten med det sammen, men lod som om, at jeg ikke gjorde. Bestilte drinks. Dansede. Snakkede med andre fyre. Der var ikke særlig mange piger på den bar. Fik øjenkontakt med ham flere gange. Snakkede lidt med ham og så var jeg væk igen. Ud og danse.
På et tidspunkt endte vi på en bænk ved siden af hinanden.
"Du flirter slet ikke med mig!?", sagde han gennem larmen og suttede på sit sugerør.
"Det gør jeg da!". Varmen steg op i mine kinder. Det gjorde jeg da. Ellers skulle jeg i hvert fald nok vise ham det nu.

Resten af tiden sørgede jeg for at kigge over på ham, når jeg dansede, når jeg bestilte drinks og når jeg flirtede med andre fyre. Så endte jeg ved siden af ham på bænken igen. Han lænede sig ind mod mig og plantede et kys på mine uforberedte læber.
"Skal vi ikke tage hjem til dig?", spurgte han, mens han aede min kind og kiggede intenst på mig.
Det vidste jeg ikke helt. Prøvede mig med noget om, at min lejlighed virkelig roede. Så kyssede han mig igen. Længe den her gang. Mærkede en kildrende følelse i hele kroppen.
"Okay. Men du er nødt til at lukke øjnene for alt rodet"
"Jaja. Du har jo lige afleveret opgave. Det er klart, at der er rodet"
Jeg sagde ham ikke imod. Ingen grund til at fortælle at der altid ser sådan ud. Ingenting med opgave at gøre.
Han ville gerne have betalt taxaen, sagde han, men han havde ikke noget kort og åbenbart heller ikke nogen kontanter. Jeg gjorde det og låste derefter op til et mayheim af en lejlighed.
"Jeg har set meget værre på min rejse. Har trods alt været i den tredje verden."
Jeg skyndte mig alligevel at fjerne de mest beskidte trusser fra gulvet og slå en knude på den fyldte skraldepose.

Forinden havde jeg fortalt ham, at jeg nok ikke gad at knalde og jeg efterlevede dette ved at gå i seng med alt tøjet på. Han lod mig ikke sove, men lod i stedet lyset være tændt og fortalte herefter stolpe op og stolpe ned om sin rejse. Han kiggede op i loftet. Jeg kiggede på ham. Han læspede lidt. Så lidt at det nærmest ikke var en læspen. Bare sådan en mærkelig lyd som udmøntede sig i en spøjs bevægelse i overlæben. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at det så irriterende ud. Pludselig vendte han hovedet. Smilede. Kyssede mig. Kyssene blev vildere og snart forsøgte han at krænge min kjole op over mine hofter.
"Hey", sagde jeg. "Det var ikke aftalen."
Han stoppede og lod i stedet hænderne glide op og ned ad min krop uden på kjolen. Kyssede mig hårdt. Insisterende. Trak hånden inden for kjolen og hev i mine strømpebukser.
"Hey", sagde jeg igen med armene om hans nakke.
Han tog min ene balde i sin hånd og klemte til. Trykkede sit underliv ind mod mit.
Skyen dukkede op i mit hoved. Bare dage forinden havde han taget mig i selv samme seng og var skredet før jeg overhovedet havde nået at få tøj på.
Fyren ved siden af mig kravlede ovenpå mig og begyndte at kysse mig på halsen.
Jeg kiggede op på væggen og knugede en tot af hans hår i hånden. Han kyssede min sommerkjole over det hele. Rørte den over det hele. Det kildede over det hele. Befandt sig pludselig mellem mine lår og kyssede mine strømpebukser. Lige der hvor det kildede allermest.
Nå ja, det siger man vel ikke nej til, tænkte jeg og lod ham hive strømpebukserne af mig, mens jeg selv hev kjolen over hovedet.
Han kyssede mig igen. Lukkede min bh op med den ene hånd og hev trusserne ned om lårene med den anden. Befandt sig snart mellem dem igen. Godt, at jeg huskede skraberen i morges, tænkte jeg. Udemærket klar over at jeg mere eller mindre bevidst nok havde ment alt det glatbarberede for Skyen.
Hans tunge var blød og våd mod mig. Med det samme mærkede jeg, at han kunne sit kram. Pludselig var Skyen overalt og min krop løftede sig som en flitsbue fra lagenet. Jeg stønnede højt og prøvede at fokusere på det brune hår mellem mine ben. Gav op og lukkede øjnene. Det sekund jeg overgav mig til billedet af Skyen, eksploderede min krop.
Bagefter gav jeg ham et blowjob.
"Hvor er du fræk. Hvor er det frækt", hviskede han og hev mig i håret.
Lige inden han kom hev han mig op til sig og kyssede mig. Så tog han mig i missionær.
"Du må ikke ikke se sådan der på mig", stønnede han kort efter. "Jeg kan ikke holde mig, når du ser så fræk ud", læspede han og så kom han med et højt suk.

Helt ulig Skyen kunne jeg næsten ikke smide ham ud af sengen næste morgen. Så jeg gjorde det eneste fornuftige: lod hans erfarne tunge lege mellem mine ben igen. Bagefter fik jeg overtalt ham til at smutte.

Dagen efter fik jeg en venneanmodning på Facebook. Jeg havde ellers kun givet ham mit nummer, men mit navn står selvfølgelig på døren.

I aften har jeg en Tinder-date. Han skal helt sikkert ikke med hjem, men jeg satser på, at han kan aflede mine tanker fra Skyen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar