fredag den 10. oktober 2014

Tinder-date 6

I dag er det et lidt anderledes indlæg om en Tinder-date. Følgende har jeg nemlig skrevet før daten (og faktisk ikke genlæst det nu, hvor jeg er hjemme igen): mand, jeg har ikke særlig meget lyst. Vi har skrevet sammen i noget, der minder om en uge og jeg griner højlydt over hans sms'er. Mega god humor, mega god kemi. På sms. Og vi ved jo alle sammen, at det ikke nødvendigvis også er tilfældet, når man så rent faktisk møder hinanden ansigt til ansigt. For at gøre ondt værre, så lader det til, at han disker op med mad. Jeg ved vitterligt ikke, hvordan vi gik fra kaffe til aftensmad, men jeg har så meget pres over det. Oveni hatten så er han en type, der træner og vel vejer ca. 100 kg - ren muskler selvfølgelig. Jeg tager bare noget løst tøj på og pakker mave-delen væk, ikke..

Følgende er fra efter daten: han var pænere i virkeligheden (første gang det er sket!) og han lavede mad. Og vi drak vin. Og vi hyggede. Og selvom han var lidt genert, så lå de gode jokes lige under overfladen og tittede så fint frem hen af aftenen. Jeg kunne godt lide ham, og det føltes som om, at det var gensidigt. Jeg nåede sågar at tænke "her er måske noget, der kan føre en 2. date med sig". Indtil han siger, at han faktisk ikke kan forestille sig et forhold til nogen, der er så meget yngre (9 år). Hvorefter han kysser mig, og jeg kysser tilbage. Nu føler jeg mig som en stor idiot, for tro på, at det kun var ét kys. Det var nok nærmere tusind. Fulde af lidenskab. Mest dum føler jeg mig, fordi jeg forsøgte at forhindre den her situation. På forhånd havde vi forventningsafstemt; ingen af os var interesserede i et onenight stand og ingen forventede sex. Alligevel sidder jeg nu her og føler mig som en klovn. Lort. Lort at jeg godt kunne lide ham, og hans skæve humor. Lort at han bedre kunne lide at kysse mig end at snakke med mig. Og lort at jeg overhovedet lod ham tænde mig så meget.


:(


2 kommentarer:

  1. aarh øv :/ håber i det mindste sexen var noget værd?

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi knaldede faktisk ikke.. Jeg havde slet ikke lyst til at gå hele vejen, når de var det eneste han ville. Så masser og kys, noget med at løfte mig fra entréen ind i sengen (man er vel ikke stærk for ingenting) og en hel del dryhumping :) måske skulle jeg lige have haft nævnt det i indlægget, men jeg var simpelthen så skuffet, da jeg skrev det.

      Slet