fredag den 10. oktober 2014

Tinder-date 6

I dag er det et lidt anderledes indlæg om en Tinder-date. Følgende har jeg nemlig skrevet før daten (og faktisk ikke genlæst det nu, hvor jeg er hjemme igen): mand, jeg har ikke særlig meget lyst. Vi har skrevet sammen i noget, der minder om en uge og jeg griner højlydt over hans sms'er. Mega god humor, mega god kemi. På sms. Og vi ved jo alle sammen, at det ikke nødvendigvis også er tilfældet, når man så rent faktisk møder hinanden ansigt til ansigt. For at gøre ondt værre, så lader det til, at han disker op med mad. Jeg ved vitterligt ikke, hvordan vi gik fra kaffe til aftensmad, men jeg har så meget pres over det. Oveni hatten så er han en type, der træner og vel vejer ca. 100 kg - ren muskler selvfølgelig. Jeg tager bare noget løst tøj på og pakker mave-delen væk, ikke..

Følgende er fra efter daten: han var pænere i virkeligheden (første gang det er sket!) og han lavede mad. Og vi drak vin. Og vi hyggede. Og selvom han var lidt genert, så lå de gode jokes lige under overfladen og tittede så fint frem hen af aftenen. Jeg kunne godt lide ham, og det føltes som om, at det var gensidigt. Jeg nåede sågar at tænke "her er måske noget, der kan føre en 2. date med sig". Indtil han siger, at han faktisk ikke kan forestille sig et forhold til nogen, der er så meget yngre (9 år). Hvorefter han kysser mig, og jeg kysser tilbage. Nu føler jeg mig som en stor idiot, for tro på, at det kun var ét kys. Det var nok nærmere tusind. Fulde af lidenskab. Mest dum føler jeg mig, fordi jeg forsøgte at forhindre den her situation. På forhånd havde vi forventningsafstemt; ingen af os var interesserede i et onenight stand og ingen forventede sex. Alligevel sidder jeg nu her og føler mig som en klovn. Lort. Lort at jeg godt kunne lide ham, og hans skæve humor. Lort at han bedre kunne lide at kysse mig end at snakke med mig. Og lort at jeg overhovedet lod ham tænde mig så meget.


:(


4 kommentarer:

 1. aarh øv :/ håber i det mindste sexen var noget værd?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi knaldede faktisk ikke.. Jeg havde slet ikke lyst til at gå hele vejen, når de var det eneste han ville. Så masser og kys, noget med at løfte mig fra entréen ind i sengen (man er vel ikke stærk for ingenting) og en hel del dryhumping :) måske skulle jeg lige have haft nævnt det i indlægget, men jeg var simpelthen så skuffet, da jeg skrev det.

   Slet
 2. God dag til dig, her er en hurtig en, bare hvis du desperat har brug for en pålidelig trylleformular til at hjælpe med at genoplive dit smuldrede forhold her er en, der virkelig er alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavning. Egwali stavning hjem er det rigtige valg for dig. Kontakt og forklar ham, og jeg kan forsikre dig om, at resten ville være fuldstændig magi, mit kærlighedsliv var på randen af sammenbrud, indtil jeg bestilte en kærlighedsfrase, jeg er et levende vidne i dag, det er derfor, jeg bruger dette medium til fortæl verden om denne store heksedoktor, der bragte fred og ro til mit hjem. Tal med ham i dag og få din følelsesmæssige frygt smidt væk.
  Du når ham ved disse kontakter!

  WhatsApp: +2348122948392
  Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 3. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet