søndag den 5. oktober 2014

Det sker jo aldrig

Jeg var ude igen i går. Big surprise. Der mødte jeg en flot fyr, som jeg tilbragte det meste af natten med. Vi tog videre i byen sammen og efterlod vores venner. Vi flirtede, dansede og spillede spil. Men sådan noget sker jo aldrig - det er for godt til at være sandt. Kl 5 fortalte han, at han har en kæreste, og at han sgu hellere måtte smutte hjem. Så der stod jeg alene tilbage i midten af København og var lettere forvirret over, hvad de sidste timer så havde været, hvis ikke forspil til en date ude i fremtiden. Jeg satte mig på min cykel og satte kursen mod hjem med en følelse af at være blevet lidt snydt. På et tidspunkt steg jeg af cyklen igen og satte mig på et trappetrin. Ved siden af mig sad en fyr og snakkede i telefon, men det tog jeg mig ikke af, jeg havde bare lige brug for en pause. Men vi faldt i snak, selvfølgelig gjorde vi det. Han er den sødeste fyr, jeg længe har mødt. Og pæn. Og så bor han ca. 500 meter fra mig sammen med sin kæreste. For sådan noget sker aldrig - det er for godt til at være sandt. Mens vi fulgtes hjem, snakkede vi om løst og fast, og om hvordan forholdet til hans kæreste ikke var helt så dejligt længere, og om hvordan jeg gjorde et eller andet ved ham, som han ikke helt kunne sætte ord på, om hvordan han gerne ville have mødt mig, mens at han var single. I dag har jeg fået en forfærdelig tvetydig besked fra ham - for selvfølgelig udvekslede vi numre.
Jeg vil ikke opfordre nogen til at være utro. Jeg vil ikke ødelægge deres forhold. Men den connection var bare stærk. Sådan rigtig stærk. Pis. Jeg har skrevet til 15-år-ældre-mand i dag. Knalder følelsen af at have mødt noget helt rigtigt væk.


7 kommentarer:

 1. Jeg har været der. Det er sucky, og mænd er nogle røve. Hvis din samvittighed på nogen måde ligner mig, så LAD MANDEN VÆRE, indtil han har besluttet sig for, om han vil være kæreste med hende eller lege med dig. Af alle ting, man ikke vil være, er hende, der prøver at flirte en fyr ud af hans forhold det absolut værste...

  SvarSlet
  Svar
  1. Fuldstændig enig.
   Som en sidenote, vil jeg spørge om du smører dig ind i et eller andet, der giver dig så meget mandetække? Det er bacon, er det ikke?

   Slet
  2. Også fuldstændig enig! Vi ved jo også alle sammen godt, hvilket mere end almindeligt anstrengt forhold jeg har til utroskab, så jeg har også skrevet til ham, at jeg ikke kommer til at skrive mere til ham. Hverken for hendes eller min egen skyld vil jeg være den pige.

   Og til Emilie, så ved jeg det fandme ikke! For mig sker sådan noget rigtig meget i perioder. I øjeblikket er der mænd, alle steder jeg kigger hen. Til gengæld var der HELT dødt (lige med undtagelse af en uheldig tinder-date) i foråret og i starten af sommeren. Måske tiltrækkes de af lugten af depression og fucked up familie? Måske deres beskyttergen går amok..

   Slet
 2. Ej hvor træls en situation :/ Er enig med Miriam - optagede fyre/mænd er bare ikke værd at bruge sin tid på. Håber det hjælper at svede det væk med ham den "gamle" ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også enig!
   Desvære bliver det først i aften, men for satan hvor jeg glæder mig. Det skal bare ud, ud, ud!

   Slet
 3. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
  (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

  SvarSlet
 4. God dag til dig, her er en hurtig en, bare hvis du desperat har brug for en pålidelig trylleformular til at hjælpe med at genoplive dit smuldrede forhold her er en, der virkelig er alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavning. Egwali stavning hjem er det rigtige valg for dig. Kontakt og forklar ham, og jeg kan forsikre dig om, at resten ville være fuldstændig magi, mit kærlighedsliv var på randen af sammenbrud, indtil jeg bestilte en kærlighedsfrase, jeg er et levende vidne i dag, det er derfor, jeg bruger dette medium til fortæl verden om denne store heksedoktor, der bragte fred og ro til mit hjem. Tal med ham i dag og få din følelsesmæssige frygt smidt væk.
  Du når ham ved disse kontakter!

  WhatsApp: +2348122948392
  Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet