søndag den 15. marts 2015

Om at elske

Slap af, hverken Skægget eller jeg har sagt det.
Men han er lige gået hjem efter at have tilbragt hele weekenden her. En weekend, hvor jeg mindst 100 gange har tænkt de tre små ord. Og sådan havde jeg ikke regnet med, at det ville være. Jeg tror heller ikke, at jeg elsker ham, for det tror jeg ikke på, at man kan efter at have set hinanden i gennemsnit en gang om ugen i 4 måneder. Jeg tror, og ved, at jeg er møgforelsket i ham, og at denne forelskelse får mig til at tro, at jeg elsker ham. I min optik elsker man nemlig først hinanden, når det har været nederen og hverdagsagtigt, og man alligevel gerne vil være sammen. Alt før det er bare kemikalier, som prøver at narre os til at tro, at vi skal være sammen for evigt. Og måske skal vi, men det ved vi først, når forelskelsen har lagt sig og kærligheden kan tage over. Dét tror jeg på. Men man, hvor har jeg lyst til at sige det til ham.I er velkomne til at have en anden definition af, hvornår man elsker hinanden, det er helt fint, men det her er min. Måske kommer jeg til at fortælle ham, at jeg elsker ham, men så knytter jeg også nogle af ovenstående ord på, for det ér altså ikke kærlighed i min optik.

6 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig i din opfattelse af, hvad det vil sige at elske. Jeg er til gengæld samtidig af den holdning, at det skal være tilladt at sige "jeg elsker dig", efter man har befundet sig i den der vanvittige teenageforelskelse et stykke tid. Så kan man helt begejstrede og forelskede sammen, og det skal man unde sig selv... Også selvom kærligheden ikke har været på prøve endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er egentlig en god betragtning. Tusind tak for den. Jeg er muligvis også nødt til at sige i den nærmeste fremtid, for jeg tvivler helt ærligt på, at jeg kan lade være..

   Slet
 2. Jeg er sikkert på det kommer meget naturligt når begge er klar.
  I nogen forhold er det med det samme og i andre tager der bare længere tid.
  Der er ikke noget af det som er rigtig eller forkert i min verden.
  Synes dog det er dejligt du har lysten til at sige det, hvad har holdt dig tilbage?
  Personligt tænker jeg nok ikke så meget over de 3 små ord, min kæreste kan sige mange andre ting, som betyder langt mere end netop de ord. Der er også dage hvor de 3 ord er det eneste rigtige.. Det er mere stemningen eller måden det bliver sagt på. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det holdt mig tilbage, at jeg tænkte, at det var forelskelsen, der talte fremfor kærligheden. Og at jeg så i virkeligheden ikke elsker ham, men "bare" er møgforelsket i ham.
   For mig er de 3 små ord kæmpe store, så jeg tror, at det er derfor, at de er så vigtige for mig. Men ja, det er helt vildt dejligt at have lysten til at sige dem! I mine tidligere forhold har fyren altid sagt det til mig, før jeg har nået at tænke tanken og få følelsen af mig selv.
   Tak for din kommentar!

   Slet
 3. Jeg kender alt, alt for godt den der sprudlende, varme følelse man har i maven som bare har lyst til at springe i luften, og ud gennem munden råbe "JEG ELSKER DIG!" - men ja, det er nok smartest at passe på med de ord, for man bliver så sårbar af at sige dem, hvis de bliver sagt for tidligt, eller begge ikke er samme sted. Teenage-love FTW! Det var nu nemmere da man smed om sig med "Jeg elsker dig, skat"-beskeder på SMS og Arto ;-)

  Men hey, min kæreste og jeg legede i starten af vores forhold en leg hvor det gjaldt om at overgå hinanden med søde ord og komplimenter. Det resulterede i at det søde jeg sagde, kun kunne overgås ved at han sagde de tre gylde ord tilbage - og det var kun en måned efter vi var blevet kærester. (Jeg driller ham stadig lidt med det i dag, for i dag elsker vi jo hinanden på en mere dagligdags-rationel-voksen-kedelig-måde)

  Sissel / www.raasort.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Liiiiiiiige præcis! Tusind tak for din kommentar. Har ikke engang noget at tilføje, for jeg er rørende enig.
   Både smart og usmart leg i legede i starten af jeres forhold, for mig tror jeg at det ville miste betydningen lidt, på den anden side fungerede det jo tydeligvis for jer :D
   Tillykke med jeres dagligdags-rationelle-voksen-kedelige-kærlighed!

   Slet