fredag den 1. maj 2015

PMS, bortset fra at jeg ikke har PMS

Glædelig 1. maj og stor bededag. Jeg håber, at I hygger jer med en øl, en daggammel hvede og et par taler i fælledparken i dag. Og jeg håber også en lille smule, at det regner lidt på jer. I ved, fordi jeg er PMS og derfor hader alle i dag. Som overskriften afslører, har jeg bare ikke PMS, det er alt for tidligt (eller sent?) og kan altså umuligt være det. Det føles dog unægteligt som en virkelig heftig omgang PMS - i hvert fald som jeg har hørt fænomenet beskrevet, da jeg ikke selv påvirkes så kraftigt. Ellers er jeg bare gravid og hormonforstyrret. Vælger at tro på PMS. Så deeeeet.
Fordi jeg er ny i kategorien tæt-på-at-eksplodere-PMS, ved jeg ikke, hvordan man opfylder sit behov for pizza, når man SLET ikke kan magte at se pizzamanden i øjnene. Råd modtages gerne.


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Problemet med Justeat er, at man stadig skal kigge leveringsmanden i øjnene. Jeg endte dog med at gøre det, og boy det var det værd :)

   Slet
 2. Håber en livline har hentet pizza til dig? og har du overvejet en graviditets test? ;)
  Håber humøret er blevet bedre her til aften :)

  Malou

  www.singlehviskeren.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg endte med at få en leveret via Justeat. Jeg giver det lige et par dage inden en graviditetstest for, at den er mere sikker..
   Tak! Skægget kom forbi og grinede af mine særheder, hvilket unægteligt hjalp lidt :)

   Slet