tirsdag den 29. september 2015

Fræk på SU

Vi har måtte konstatere, at vi savner hinanden. Skægget og jeg. 6 uger er tilbagelagt, men 6 uger venter stadig og det har vi besluttet er for længe. Især når det er lige ovre på den anden side af det der vand. Så nu har jeg købt en flybillet. Sgu. Skægget har sørget for et fint hotel, så indtil videre har jeg sluppet under 700 kr for turen - men jeg har virkelig heller ikke særlig meget at gøre godt med. Nu er det så bare sådan, at når man ikke har set sin kæreste i noget, der føles som tusind år, men man til gengæld har kørt en stemning op på det der snapchat, så vil man gerne have en fucking fræk weekend på det hotelværelse. Skægget har tidligere ladet en hentydning falde om stiletter og blonder, og sådan en kan jeg ikke lade gå forbi min næse. Jeg har derfor været et smut i Føtex, som sælger selvsiddende strømpebukser til 69 kr  (eller mindre hvis man er heldig at fange dem i et tilbud) endda med en ret fin blonde. Jeg har allerede adskillelige bh'er og trusser med blonder, men ellers var de faktisk også at finde i Føtex, til en rimelig billig pris. Man behøver virkelig ikke at gå i de dyre undertøjforretninger, når det alligevel ryger af hurtigt.
Inde i bunden af mit skab gravede jeg et par stiletter frem, som jeg har øvet mig i at gå i, fordi jeg skiftede dem ud til fordel for sneakers, da sidstnævnte blev moderne. Jeg har således ikke haft dem på i flere år og er helt ærligt ikke særlig fræk i dem medmindre jeg står stille. Endnu!
Nå, men med undertøj, strømper og stiletter kan det næsten ikke gå galt..
Jeg øver mig lige lidt mere på hælene, mens jeg tæller ned.
I mellemtiden skal I sørme være velkomne til at kaste rundt med flere tips til at se fræk ud på SU.4 kommentarer:

 1. Ebay! Man kan finde alskens sjove ting derinde - Jeg købte fx engang et par selvsiddende strømper med indbygget hofteholder, som var et kæmpe hit! Kan dog ikke finde dem derinde pt... Men natkjoler, strømpebånd, små frække kostumer. Ebay is where it's at!

  SvarSlet
  Svar
  1. Gud hvor er det dumt, at jeg slet ikke har tænkt tanken! Ebay er det ultimative mekka

   Slet
 2. Det går da :-) men det er nok bedre med de selvsiddende strømper end stiletterne i første runde :-)

  SvarSlet
 3. Det går da :-) men det er nok bedre med de selvsiddende strømper end stiletterne i første runde :-)

  SvarSlet