lørdag den 20. september 2014

Tinder Update

Nå. For lige at spole tiden lidt tilbage. Selvfølgelig skrev Tinder-fyr 4 efter vores date. At det havde været den hyggeligste aften længe, men at han kun havde lyst til at ses igen for sex, følelsesmæssigt var han nemlig ikke helt på. Whatever. Han var lækker og hvis han skriver igen, siger jeg ikke nej selvom det kun er til sex.

Så var der jo ham, der var 15 år ældre end mig, og som godt nok ikke var fra Tinder, men som var god sex. Han har også skrevet, uden at nævne et ord om sex, men det ligger ligesom i kortene, at det aldrig kan blive til mere mellem os.

Gad vide om man kan knalde sig ud af en depression?

Anyways, så står det ret stille på Tinder. Jeg har uoverskueligt mange matches, men halvdelen af dem var turister og dermed i gennemsnit 1000 km væk nu, resten skriver ikke til mig, medmindre det er fredag og de er fulde. Derudover har jeg ligesom glemt, hvad og hvordan man skriver til sine matches. Måske fordi jeg ved, at en Tinder-date lige nu er en dårlig idé.
Faktisk har jeg en flere uger gammel aftale i denne weekend, men eftersom vi ikke har skrevet sammen siden, vi lavede den og jeg egentlig ikke gider, så bliver det nok ikke til noget.
Det er også okay. Som I ved, var jeg jo til psykolog i torsdags. Det var godt. Hun lavede en liste over de ting jeg skal prioritere allerhøjest den næste tid:
1. at sove ("tag en morfar, en farfar, så mange bedsteforældre du kan")
2. at være alene
3. at dyrke nærende aktiviteter (dvs ting der er rare lige nu, fx at spise cocopops)

Tinder passer ikke så godt ind i dét liv. Byture gør heller ikke, så derfor er dette første weekend i 100 år uden alkohol og sene nattetimer. Det føles lidt mærkeligt, men sundt nok.

Psykologen nævnte desuden, at hun ikke tror, at jeg kan holde til at have så stor en hemmelighed for min far. Og at jeg skulle gå hjem og tænke over det. Indtil videre har jeg skubbet det i baggrunden, men i virkeligheden er det nok fordi jeg godt ved, at hun har ret.

Forresten har jeg sovet fra kl 01 til kl 11 i nat. Jeg er nu der, hvor jeg overvejer første morfar. Punkt 1 på psykolog-listen går da ret godt.


7 kommentarer:

 1. Hej du. Har du aldrig prøvet, at en fyr ikke skrev til dig efter en Tinderdate? Det har jeg, flere gange faktisk. Og jeg bliver altså lidt skuffet. Også selvom jeg på ingen måde har lyst til at skrive til ham/se ham igen. Jeg føler mig bare sådan... ikke god nok I guess. Derudover så håber jeg, du snart får det bedre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Jo, Tinder-fyr 1 skrev aldrig efter daten. Han slettede mig fra Tinder, så snart daten var afsluttet og så var det ligesom afgjort. Hvis du har læst indlægget, ved du at jeg heller ikke var interesseret i ham, men derfor var (og er jeg faktisk stadig) lidt ærgerlig over, at han cuttede kontakten. Både fordi man jo tænker "var jeg ikke pæn/god/sød nok til ham?" og fordi det måske kunne være blevet et udemærket venskab. Tinder-fyr 3 (ham fra Jylland) har heller ikke skrevet efterfølgende, selvom han har både mit nummer og matches på Tinder. Den er værre, for der følte jeg jo virkelig en kemi. Så jeg kan absolut godt forstå dig, når du tænker sådan. Men hvis han ikke synes, at du var pisse dejlig, så er han jo alligevel ikke det værd - selvom det selvfølgelig sårer ens stolthed en lille smule. Bare tag på flere Tinder-dates!
   Og tak for de søde ord, jeg er forhåbentlig allerede på vej :)

   Slet
  2. Eij, hvor er det dog uhyggeligt dårlig stil! Det mindste man kan gøre er da lige at sige sende en besked og sige, at det ikke lige er noget...

   Slet
 2. Tak for svar :-) Ja, man får nemlig den der ikke pæn nok/god nok/for tyk/sød nok. Jeg har faktisk endnu ikke været på en Tinderdate med kemi, tror jeg. Og jeg har været på MANGE! Men jeg har heller aldrig rigtig fattet det der kemi, for jeg er sådan én, der skal snakke med alle, men det betyder jo ikke, vi har kemi... Nå, det var et sidespor. Jeg læste lige lidt tilbage i kartoteket, den er godt nok streng den der med at slette lige efter daten! Men tak for de opmuntrende ord, du har jo så evig ret, men alligevel stikker det sgu bare lidt i mig. Og Miriam - ja, ikk'? Jeg diskuterede det faktisk med en fyr til en fest i går, han sagde, han heller ikke skrev, hvis han ikke følte, der var noget, for han syntes, det var en unødvendig afvisning, eftersom han gik ud fra, at pigen heller ikke var interesseret, når hun ikke skrev... Hm..

  SvarSlet
 3. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 4. Venner derude, her er en person, jeg ved, du kan have en håndgribelig privat diskussion og få dit kærlighedsliv genbosat. Den person er den stadigt pålidelige læge Egwali, en spellcaster, der brugte sin magi til at ændre liv for så mange, jeg kender i dag. Du kalder det bare kærlighedsstave, karriereforfølgelse, sundhedsspørgsmål, uanset hvad det er tilfældet, renselser, han er til tiden til at tage sig af dig uden tøven. Min sag var ret grim før mit møde med ham, og resten var historie. Du kan kontakte ham via ethvert af disse medier
  WhatsApp / Viber +2348122948392
  Mail: dregwalispellbinder@gmail.com
  Tag en privat session med ham og vær glad igen.
  Alt det bedste !!

  SvarSlet
 5. Livet kan nogle gange være sjovt, det ene minut er smukt, og det næste minut er helt anderledes. Min mand og jeg levede et meget smukt liv før det uventede kaos, et liv uden skavanker eller mistillid, indtil vi ikke havde problemer med støtte fra vores børn, stoppede han med at betale og fandt et eventyr uden for at flirte med sit eftertragtede ægteskabelige hjem. alt jeg led. og for det, jeg arbejdede på en unødvendig fornøjelse, følte jeg denne tomhed i mig, jeg anede ikke, hvordan jeg kunne hjælpe mig med at forene ham, fordi han ikke vendte hjem, blev sent ude, drak, røg, lavede alle mulige ting, han aldrig havde gjorde ... Men takket være manden, der bragte glæde med stabilitet til mit hjem, er Dr. Egwali, en mand med gode gerninger, så ægte og imødekommende, fordi jeg prøvede og havde tillid ... Fortæl hende om din frygt og dig ' vil være glad for du gjorde. WhatsApp eller Viber +2348122948392 eller via e -mail dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet