lørdag den 20. september 2014

Tinder Update

Nå. For lige at spole tiden lidt tilbage. Selvfølgelig skrev Tinder-fyr 4 efter vores date. At det havde været den hyggeligste aften længe, men at han kun havde lyst til at ses igen for sex, følelsesmæssigt var han nemlig ikke helt på. Whatever. Han var lækker og hvis han skriver igen, siger jeg ikke nej selvom det kun er til sex.

Så var der jo ham, der var 15 år ældre end mig, og som godt nok ikke var fra Tinder, men som var god sex. Han har også skrevet, uden at nævne et ord om sex, men det ligger ligesom i kortene, at det aldrig kan blive til mere mellem os.

Gad vide om man kan knalde sig ud af en depression?

Anyways, så står det ret stille på Tinder. Jeg har uoverskueligt mange matches, men halvdelen af dem var turister og dermed i gennemsnit 1000 km væk nu, resten skriver ikke til mig, medmindre det er fredag og de er fulde. Derudover har jeg ligesom glemt, hvad og hvordan man skriver til sine matches. Måske fordi jeg ved, at en Tinder-date lige nu er en dårlig idé.
Faktisk har jeg en flere uger gammel aftale i denne weekend, men eftersom vi ikke har skrevet sammen siden, vi lavede den og jeg egentlig ikke gider, så bliver det nok ikke til noget.
Det er også okay. Som I ved, var jeg jo til psykolog i torsdags. Det var godt. Hun lavede en liste over de ting jeg skal prioritere allerhøjest den næste tid:
1. at sove ("tag en morfar, en farfar, så mange bedsteforældre du kan")
2. at være alene
3. at dyrke nærende aktiviteter (dvs ting der er rare lige nu, fx at spise cocopops)

Tinder passer ikke så godt ind i dét liv. Byture gør heller ikke, så derfor er dette første weekend i 100 år uden alkohol og sene nattetimer. Det føles lidt mærkeligt, men sundt nok.

Psykologen nævnte desuden, at hun ikke tror, at jeg kan holde til at have så stor en hemmelighed for min far. Og at jeg skulle gå hjem og tænke over det. Indtil videre har jeg skubbet det i baggrunden, men i virkeligheden er det nok fordi jeg godt ved, at hun har ret.

Forresten har jeg sovet fra kl 01 til kl 11 i nat. Jeg er nu der, hvor jeg overvejer første morfar. Punkt 1 på psykolog-listen går da ret godt.


4 kommentarer:

 1. Hej du. Har du aldrig prøvet, at en fyr ikke skrev til dig efter en Tinderdate? Det har jeg, flere gange faktisk. Og jeg bliver altså lidt skuffet. Også selvom jeg på ingen måde har lyst til at skrive til ham/se ham igen. Jeg føler mig bare sådan... ikke god nok I guess. Derudover så håber jeg, du snart får det bedre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Jo, Tinder-fyr 1 skrev aldrig efter daten. Han slettede mig fra Tinder, så snart daten var afsluttet og så var det ligesom afgjort. Hvis du har læst indlægget, ved du at jeg heller ikke var interesseret i ham, men derfor var (og er jeg faktisk stadig) lidt ærgerlig over, at han cuttede kontakten. Både fordi man jo tænker "var jeg ikke pæn/god/sød nok til ham?" og fordi det måske kunne være blevet et udemærket venskab. Tinder-fyr 3 (ham fra Jylland) har heller ikke skrevet efterfølgende, selvom han har både mit nummer og matches på Tinder. Den er værre, for der følte jeg jo virkelig en kemi. Så jeg kan absolut godt forstå dig, når du tænker sådan. Men hvis han ikke synes, at du var pisse dejlig, så er han jo alligevel ikke det værd - selvom det selvfølgelig sårer ens stolthed en lille smule. Bare tag på flere Tinder-dates!
   Og tak for de søde ord, jeg er forhåbentlig allerede på vej :)

   Slet
  2. Eij, hvor er det dog uhyggeligt dårlig stil! Det mindste man kan gøre er da lige at sige sende en besked og sige, at det ikke lige er noget...

   Slet
 2. Tak for svar :-) Ja, man får nemlig den der ikke pæn nok/god nok/for tyk/sød nok. Jeg har faktisk endnu ikke været på en Tinderdate med kemi, tror jeg. Og jeg har været på MANGE! Men jeg har heller aldrig rigtig fattet det der kemi, for jeg er sådan én, der skal snakke med alle, men det betyder jo ikke, vi har kemi... Nå, det var et sidespor. Jeg læste lige lidt tilbage i kartoteket, den er godt nok streng den der med at slette lige efter daten! Men tak for de opmuntrende ord, du har jo så evig ret, men alligevel stikker det sgu bare lidt i mig. Og Miriam - ja, ikk'? Jeg diskuterede det faktisk med en fyr til en fest i går, han sagde, han heller ikke skrev, hvis han ikke følte, der var noget, for han syntes, det var en unødvendig afvisning, eftersom han gik ud fra, at pigen heller ikke var interesseret, når hun ikke skrev... Hm..

  SvarSlet