søndag den 28. september 2014

Mere, mere!

Kan I huske 15-år-ældre-mand?
Vi har skrevet lidt sammen de sidste 14 dage, eller sådan noget. I fredags gjorde vi noget ved det, og mødtes efter en bytur. Vi brugte den halve nat på at knalde (hvordan kan nogen holde så lange tid!?) og den anden halvdel på at snakke. Efter næsten ingen søvn, men med masser af godt humør, kørte han mig hjem lørdag formiddag, så jeg slap for walk-of -shame. Selvom jeg overhovedet ikke følte mig skamfuld. Og heller ikke ulækker. Bare glad og tilfreds. Det var nice. Han skrev allerede igen i går aftes. Det fungerer så sindsygt godt for mig, at han er så meget ældre. Det er ligesom en kæmpe hæmsko for mine følelser, at han er langt oppe i trediverne, men stadig går klædt, som var han 24. Jeg kan overhovedet ikke se os sammen følelsesmæssigt, men mere sex - ja tak.

Jeg begynder lidt at tro på det med, at kunne knalde sig ud af en depression. Det virkede i hvert fald i går, hvor jeg var høj på endorfiner. I dag er jeg tilbage til nul overskud og tristhed. Godt, at 15-år-ældre-mand har sagt, at jeg kan skrive når som helst og ikke kun i weekenden.9 kommentarer:

 1. Man kan faktisk knalde sig igennem sådan noget.. Min psykiater sagde altid at sex, motion og søvn var den bedste medicin.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, fedt! Jeg håber, at det også gælder selvom det kun er sex, og forelskelse mm. ikke er aktuelt :D

   Slet
 2. Hallå sguda. Fantastisk! Fuck away! :D

  SvarSlet
 3. Er så glad for at jeg ikke er den eneste der ser/har sex med en 15, måske 20 år ældre mand end mig selv. De kan bare et eller andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. High five! De kan helt sikkert et eller andet. Eller ham her kan i hvert fald. Men han ligner og opfører sig stadig som en på 27, så faktisk lægger jeg ikke mærke til det.

   Slet
 4. God dag til dig, her er en hurtig en, bare hvis du desperat har brug for en pålidelig trylleformular til at hjælpe med at genoplive dit smuldrede forhold her er en, der virkelig er alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavning. Egwali stavning hjem er det rigtige valg for dig. Kontakt og forklar ham, og jeg kan forsikre dig om, at resten ville være fuldstændig magi, mit kærlighedsliv var på randen af sammenbrud, indtil jeg bestilte en kærlighedsfrase, jeg er et levende vidne i dag, det er derfor, jeg bruger dette medium til fortæl verden om denne store heksedoktor, der bragte fred og ro til mit hjem. Tal med ham i dag og få din følelsesmæssige frygt smidt væk.
  Du når ham ved disse kontakter!

  WhatsApp: +2348122948392
  Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392

  SvarSlet
 6. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet