onsdag den 22. juli 2015

Dilemma-kassen #3
GØR DET - er det korte svar. Så længe han ikke er gift eller lignende er det da bare at springe ud i det. What's not to like ved en mand, der både er røvlækker og formegentlig ved, hvad han vil?
Bare husk snakken om hvor seriøst I hver især ønsker, at det skal være, så kan jeg ikke se noget problem overhovedet.

Indsend dilemmaer her

3 kommentarer:

 1. Det er kun dig, der kan afgøre den sag. For mange er alder blot et tal, og føler du for det, så gør det. :) Husk at snakke om forventninger, så I begge har den samme forventningshorisont om hvad I vil have ud af "forholdet". :)

  SvarSlet
 2. Det er fint at date en mand på 50, når man selv er 35, så længe man er enig om hvordan hiandens fremtiden skal være :-) Så det nytter ikke at finde en som ikke vil have børn og man selv gerne vil have børn. Og som fancy siger; det er en dum idé at date en som er gift, for sandsynligheden for han i praktisk vil skilles er meget lille :-)

  SvarSlet
 3. For mig er alder også kun et tal. Det handler meget mere om, hvor man er i livet og man kan også møde en på 35, som slet ikke er klar til at slå sig til ro eller som allerede har teenagebørn - til gengæld som der nævnes er det vigtigt at forventningsafstemme, specielt mht. børn, når nu du stadig er i den fødedygtige alder.
  Men go for it og se hvad der sker :-)

  SvarSlet