søndag den 16. november 2014

Skæg

Jeg har ret vild optur over, at jeg har valgt at kalde den her fyr for Skægget (jf. overskriften).

Nå, men til det vigtige. Vi ved alle sammen, at film på sofaen bare er en undskyldning for at kysse. Vi så to film i går. Midt i den sidste spørger han, om han må crashe hos mig, hvis han lover at opføre sig pænt. Den går jeg med til velvidende at han sikkert alligevel vil forsøge sig til et knald. Det gjorde han også, men han var så hurtig til at spørge, at jeg slet ikke var klar og derfor sagtens kunne styre mig til at sige nej. I morges var det langt sværere og vi nåede helt ned til underbukser, før jeg stakåndet stoppede showet. Ser I, jeg synes nemlig, at han er lidt ekstra sød og jeg er nervøs for, at han stikker af så snart, vi har knaldet. Derfor trækker jeg den lige lidt og vinder ham over med min fantastiske personlighed. Er planen. Hæ.

Er det forresten strengt at være bekymret for, om hans pik er lille?
Af hvad jeg har mærket gennem et par underbukser op ad mit ben, er der ikke noget at råbe hurra for størrelses-mæssigt og jeg er jo for faen vant til 15-år-ældre-mands store, flotte, lige tingest. (Hermed ikke sagt at størrelse er alt, men alligevel. Størrelse kan bare noget virkelig godt for mig..)

Ja, jeg ved godt at mine tider er fucked up i det her indlæg, men jeg er altså for træt til at rette det.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes du skal beslutte dig for at nyde det hele så længe det vare og tage det som det kommer..
  Og det med str kan altså godt snyde, kan jo være den lige skal ud fra sit skjul og måske kan han nogle tricks.
  Jeg havde lovet mig selv at jeg aldrig skulle være kærester med en som jeg ikke havde haft sex med, men sådan gik det faktisk med min kæreste og jeg. Vi var kærester i ca 1 uge pga nogen af de der kvindeting og at jeg ikke havde taget p-piller osv.. Tro mig jeg var bange for om vi ville passe sammen.. men jeg var heldig.. <3 i'm a dare devil.. ha ha

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar! Dejligt at du var så heldig med din kæreste :D
   Jeg forsøger også bare at nyde det. Og ja, det kan snyde, men det føles bare som en lillebitte én.. Men måske har den ikke været vokset til fuld størrelse, det kan man i hvert fald have lov at håbe på. Han har trods alt haft en kæreste i 6 år, så et eller andet må han jo kunne.. Vi må se hvad der sker!

   Slet
  2. Man er nok nød til at prøve det/den før man kan udtale sig.. ha ha :D

   Slet
 2. Hep hep! Det lyder som om I hygger jer! Håber dit ønske om størrelse bliver opfyldt, hæhæ.
  Hvor har I forresten mødt hinanden?? Uh, det er spændende at følge med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi! Og tak ;)
   Vi mødte hinanden til en fest hos en fælles bekendt..

   Slet